PASTA SPEK / HAM / KAAS |
20 |
PASTA SCAMPI / SESAM / SOYA |
25 |
FILET AMERICAIN |
27 |
|
BROCHETTE VAN KIPFILET |
27 |
|
KONINGINNEHAPJE vol-au-vent |
26 |
|
HAMMETJE MET ZACHTE MOSTERD |
27 |
|
FILET PUR-OSSEHAAS "IERSE ANGUS" |
32 |
|
ENTRECOTE "SCOTTONA PIEMONETESE" |
33 |
|
SAUZEN |
GRAANMOSTERD |
4 |
DIANA (champignons / dragon / tomaat) |
||
VERSE BEARNAISE |
||
PEPER (groene / gebroken) |
||
CHAMPIGNONS (room / natuur) |
||
ROQUEFORT (blauwe kaas) |
||
CROSSE & BLACKWELL (pickles) |
||
PROVENCALE (tomaat / paprika) |
||
DUIVELSAUS (pikante provencale room) |
||
CHARON (getomatiseerde béarnaise) |
AL DEZE GERECHTEN WORDEN GESERVEERD MET EEN SLAATJE EN FRIETJES / KROKETTEN / GRATIN / AARDAPPEL IN DE SHIL
GEBAKKEN ZEETONG MET PETERSELIE BOTER EN CITROEN |
35 |
KABELJAUWFILET MET VERSE TOMATENCOULI / BASILICUM / GEFRUITE UIRINGEN |
32 |
KABELJAUWFILET MET MOUSSELINESAUS / GRIJZE GARNALEN |
32 |
GEBAKKEN KABELJAUWFILET MET GARNAALSAUS |
32 |
ZALM MET JULLIENNE GROENTJES / GRIJZE GARNALEN / BLANKE BOTER |
29 |
ZALM MET ZACHTE MOSTERDSAUS |
29 |
ZALM MET VERSE BEARNAISE |
29 |
SCAMPI MET LOOK / DRAGON / COGNAC / PIKANT / CURRY / KRUIDENBOTER / RICARD |
27 |
ALLE GERECHTEN WORDEN GEBAKKEN IN BOTER EN GESERVEERD MET WARME SEIZOENSGROENTEN
KEUZE TUSSEN FRIETJES / KROKETTEN / PUREE / GRATIN / AARDAPPEL IN DE SCHIL
ma: | Gesloten | Gesloten |
di: | Gesloten | Gesloten |
wo: | 12:00 - 14:15 | 18:00 - 21:15 |
do: | 12:00 - 14:15 | 18:00 - 21:15 |
vr: | 12:00 - 14:15 | 18:00 - 21:15 |
za: | 12:00 - 14:15 | 18:00 - 21:15 |
zo: | 12:00 - 14:15 | 18:00 - 21:15 |
Deze website maakt gebruik van cookies. Lees meer