Hoofdgerechten

PASTA

PASTA SPEK / HAM / KAAS

20

PASTA SCAMPI / SESAM / SOYA

25

VLEESGERECHTEN

FILET AMERICAIN

27

BROCHETTE VAN KIPFILET

27

KONINGINNEHAPJE vol-au-vent

26

HAMMETJE MET ZACHTE MOSTERD

27

FILET PUR-OSSEHAAS "IERSE ANGUS"

32

ENTRECOTE "SCOTTONA PIEMONETESE"

33

SAUZEN

GRAANMOSTERD

4

DIANA (champignons / dragon / tomaat)

VERSE BEARNAISE

PEPER (groene / gebroken)

CHAMPIGNONS (room / natuur)

ROQUEFORT (blauwe kaas)

CROSSE & BLACKWELL (pickles)

PROVENCALE (tomaat / paprika)

DUIVELSAUS (pikante provencale room)

CHARON (getomatiseerde béarnaise)

AL DEZE GERECHTEN WORDEN GESERVEERD MET EEN SLAATJE EN FRIETJES / KROKETTEN / GRATIN / AARDAPPEL IN DE SHIL

VISGERECHTEN

GEBAKKEN ZEETONG MET PETERSELIE BOTER EN CITROEN

35

KABELJAUWFILET MET VERSE TOMATENCOULI / BASILICUM / GEFRUITE UIRINGEN

32

KABELJAUWFILET MET MOUSSELINESAUS / GRIJZE GARNALEN

32

GEBAKKEN KABELJAUWFILET MET GARNAALSAUS

32

ZALM MET JULLIENNE GROENTJES / GRIJZE GARNALEN / BLANKE BOTER

29

ZALM MET ZACHTE MOSTERDSAUS

29

ZALM MET VERSE BEARNAISE

29

SCAMPI MET LOOK / DRAGON / COGNAC / PIKANT / CURRY / KRUIDENBOTER / RICARD

27

ALLE GERECHTEN WORDEN GEBAKKEN IN BOTER EN GESERVEERD MET WARME SEIZOENSGROENTEN
KEUZE TUSSEN FRIETJES / KROKETTEN / PUREE / GRATIN / AARDAPPEL IN DE SCHIL